Meedraaien

‘Al doende leert men’. Wie een dagje meedraait met de Mier-Crew doet heel wat praktische ervaring op. Jij leert bij en wij zijn geholpen. Geen getheoretiseer, dat hebben we allemaal al genoeg gehad op de schoolbanken. Je voert als vrijwilliger mee projecten uit bij klanten of je laat je onderdompelen in de Mier-werking tijdens de meedraai-weken bij één van de Crew-leden. De projecten die we uitvoeren zijn heel divers en kunnen moeilijk onder één noemer worden gebracht. In onze agenda zie je een overzicht. Hier kan je je meteen inschrijven voor de activiteit van jouw keuze.

Meedraaien met de Mieren is een hele belevenis. Je krijgt de kans je creatief uit te leven, je zit met de handen in de grond, je leert hoe je een groendak opbouwt of hoe je een stadstuin vergroent, je komt eensgezinde mensen tegen, je krijgt een heerlijke biologische verse maaltijd voorgeschoteld, je werkt in een ongedwongen, gemoedelijke sfeer en aan het eind van de dag keer je gegarandeerd met een voldaan gevoel terug huiswaarts!

Je kan ons vrijblijvend één dag of meerdere dagen een handje komen toesteken. Of je kan deelnemen aan onze tweede opleiding tot ‘permaculture professional’. Je werkt vrijwillig mee aan de projecten van jouw interesse. Je neemt deel aan ontwerpsessies en maakt je de permacultuur-taal meester. Daarnaast begeleiden we jou in de oprichting van jouw eigen zelfbedruipend systeem, in de ontwikkeling van je eigen niche, in de uitbouw van je eigen zaak. Na 100 werkdagen mag je jezelf volwaardig lid van de Mier-Crew noemen en kan je je boterham verdienen met wat je graag doet. De natuur en de Mieren zijn je bondgenoten.

Heb je interesse om opgenomen te worden in onze werking en wil je op de hoogte blijven van de komende uitvoeringen, vul dan onderstaand formulier in.
* verplichte velden